Lovinformation

Aktuell information om kommande lov.

2017-12-06: Formuläret för jullovet är nu borttaget då anmälningstiden gått ut. Vi har rapporterat vidare till personalansvarig och köket antalet barn. Behöve du ändå omsorg eller behöver ändra din anmälan, kontakta fritidspersonalen snarast. Tack för ert samarbete.

--------------------------------------------

När skolan är stängt har fritids öppet alla vardagar (utom vissa planeringsdagar, se nedan samt Midsommarafton).

Det är jätteviktigt för oss att ni anmäler om ert barn kommer vara på fritids eller inte dessa dagar. Meddela via hemsidan eller på tavlorna utanför fritids.

Det är viktigt att vi får återkoppling för vår planeringsskull men även köket behöver veta hur många luncher som ska serveras. Det här är framför allt viktigt för de elever som har speciella allergier och specialkost.

• Tänk på att personalgruppen kan se annorlunda ut på loven och att barnen kanske får träffa fritidspersonal från både Norr- och Sörgården.
  • Vi skulle också uppskatta ifall ni lämnar innan 9.00 då vi ofta går iväg på utflykter under loven.
  • Kläder efter väder är också därför väldigt viktigt.

Tack för ert samarbete.

Följande tider under 2017-2018 är fritids stängt för planeringsdagar där all skolans personal behövs närvarande: 8/1.

Hälsningar,

Fritidspersonalen