Brev från klassen

Johannesbäcksskolan onsdagen den 25:e oktober 2017

Hej igen

Förra veckan hade vi kul på rasterna. Vi gungade i kinagungan, lekte tagare, spelade King, fotboll och Poison.

I torsdags när vi hade hemkunskap gjorde vi pizza. Några pizzor blev för salta men var goda i allafall.

I fredags hade vi Grej of the day. Vi pratade om FN och tittade på bilder. Sedan skrev vi på datorerna. Vi gillar GOTD för att man lär sig nya saker. Det är toppen!

I tisdags hade vi träslöjd. Vi gör ringar, halsband och spel. Det är jättebra med slöjden!

Igår var det FN-dagen. Då pratade vi om Malala. Hon är modig för att hon står upp mot talibanerna och kämpar för att flickor ska få gå i skolan. Hon överlevde ett skott mot huvudet. Vi tittade också på bilder om barnkonventionen på engelska.

Vi har börjat arbeta i Bingel.se. Där får vi varje vecka läxor i matte, engelska och NO.

Nästan varje dag har vi haft matte. Det är kul och intressant. Man lär sig mycket.

Vi har läst en bok som heter Matilda. Det är vår favoritförfattare Roald Dahl som skrivit den. Boken är superbra!

Vänliga hälsningar alla elever och vuxna i klass 4-6C

25 oktober 2017