5B

Hej!

Välkomna till klass 5Bs egna sida. Vår klass består av 25 glada och nyfikna elever och tillsammans med oss arbetar vår lärare Charlotte och vår klassresurs Daniel. Vi älskar att lära oss nya grejer, diskutera saker tillsammans i klassen och att ha roligt ihop. Nu i årskurs 5 ska vi bland annat lära oss mer om Sverige och Norden, fotosyntes, energi, elektricitet & magnetism, fördjupa våra kunskaper i medeltiden och de olika världsreligionerna. Och så ska vi såklart lära oss mer i svenska och matematik!

Varje fredag skickar vår lärare ut ett veckobrev på mejl till de mejladresser ni angivit till henne. Där får ni lite kort information om vad som händer nästkommande vecka.

Varma vänliga hälsningar eleverna i klass 5B, Charlotte & Daniel

Här är en länk till vårt schema: Klass 5B.pdf (PDF, 91 KB)

OBS! Kanske behöver du uppdatera ditt bokmärke till vår sida, ifall du har en sådan, eftersom vi byter årskurs och därför också klassnamn.

Charlotte Zackariasson

Klasslärare åk 4-6