6A

Välkomna till vår sida!

Hej!

Välkomna till vår sida! Nu är höstterminen igång och denna termin ska vi vara mattefaddrar och engelskafaddrar och lära oss en massa nytt. Kortet är från när vi sprang Solrundan i början av terminen.

OBS! Kanske behöver du uppdatera ditt bokmärke till vår sida, ifall du har en sådan, eftersom vi byt årskurs och därför också klassnamn.

Vi är en pigg och nyfiken klass som alltid har något på gång. Titta gärna på vad vi gör på vår Instagram-sida. Där kan alla föräldrar ta del av det som vi arbetar med i skolan.  I år jobbar vi med Tema Mångfald. Är du en förälder och inte ansökt om att följa oss så gör det. Vi heter skolansstjarnor!

Här är en länk till klassens schema.

Schema 6A.pdf (PDF, 287 KB)

Hälsningar,

Trudel, Camilla och Oskar

v. 50

Ta med läsloggen. Kolla NOMP! Nytt uppdrag.

Heldag på Polacksbacken - vi är åter på skolan strax efter 15.00. Alla får en baguette och juice till lunch. Fika/frukt får tas med om man vill.

Idrott

B-språk på Vaksala.