6A

Välkomna till vår sida!

Hej!

Välkomna till vår sida! Nu är vårterminen igång och denna termin ska vi vara mattefaddrar och engelskafaddrar och lära oss en massa nytt. Vi kommer också att få visa våra kunskaper då vi skriver nationella prov i svenska, matematik och engelska.

Vi är en pigg och nyfiken klass som alltid har något på gång. Titta gärna på vad vi gör på vår Instagram-sida. Där kan alla föräldrar ta del av det som vi arbetar med i skolan.  I år jobbar vi med Tema Mångfald. Är du en förälder och inte ansökt om att följa oss så gör det. Vi heter skolansstjarnor!

Här är en länk till klassens schema.

Schema 6A.pdf (PDF, 287 KB)

Hälsningar,

Trudel, Camilla och Oskar

vecka 8

vecka 9

SPORTLOV vi ses igen måndag den 26/2!

Relaterad bild

Lämna in läslogg! Ny Nomp!

Idrott

B-språk. Dagen börjar 8.30 på Vaksalaskolan.

ISVAK i Hammarskog! Camilla rättar nationella prov i svenska.

B-språk. Dagen börjar 8.30 på Vaksalaskolan.

(DOC, 286 KB)

Trudel Berggren