Tallkrogen

2016

Den 7/4 var klassen på utflykt till Tallkrogen. Dagen började med samling och Tomas berättade lite om vad som finns att göra på Tallkrogen.

Vi började med att gå en skogsslinga och testade på olika aktiviteter så som bur-gungan och spegelsalen. Efter slingan serverades nybakat bröd med varm choklad eller juice.

Efter fikat lekte våra elever mycket i "sjörövarbåten" som bestod av ett trädeck med stor ratt, med en vy ut över vattnet. Sen blev det mycket lek på balansplattan. Lunchdags och då stod grillad korv med bröd på menyn.

Efter Lunch testade många att skjuta med blåsrör och pilbåge och eleverna var jätteduktiga på att träffa tavlan, samt fri lek innan bussen hämtade upp oss och tog oss tillbaka till skolan.

Tillbaka till skolan hade vi många trötta men nöjda elever trots att vädret inte hade varit på topp och regnet föll över oss.

2015

Idag den 28/4-2015 har klassen varit på utflykt med de andra D-klasserna till Tallkrogen, 2 mil utanför Uppsala i Björklinge.

Vi började dagen med lite fotboll och olika lekar innan vi åt ett supergott mellanmål, som bestod av nybakat bröd och varm choklad eller juice. Efter mellanmålet gick vi ner till vattnet och fiskade, många åkte även båt.

Lunchdags och det var grillad korv med bröd på menyn. Efter Lunch testade många att skjuta med pil och båge och alla var jätte duktiga på att träffa tavlan.

Vi avslutade lite med fria lekar innan bussen kom och hämtade oss innan en avfärd mot skolan igen.

Alla har haft en toppen dag och har tyckt att det har varit jätte kul, med ett fantastiskt väder.

/Ulrika

29 februari 2016