2-6D

Välkomna till 2-6D

Vi är två tjejer och sju killar i klassen. I vår klass erbjuds eleverna personliga bloggar. Där skriver vi och lägger ut bilder varje dag om vad vi gör och lär oss i skolan. Eleverna är ofta delaktig i att ta bilder och skriva texter. Väl hemma kan de berätta med hjälp av bloggen vad de gjort under skoldagen. Föräldrarna och eleverna bloggar under helgerna.

Varje måndag får eleverna berätta för varandra vad det gjort. Genom bilderna blir de enkelt för eleverna att återberätta. Det blir även lättare  att lyssna när det finns bilder att titta på.

Bloggen ger oss möjlighet att träna på att återberätta, lyssna och ställa adekvata frågor. Bloggen är personlig. Det innebär att varje förälder bestämmer vilka som har tillgång till sitt barns blogg.

Vi som arbetar i klassen heter Olle, Gerd, My, Ulla och Karin

Schema (DOC, 141 KB)

Klasstelefon: 0724513407

Karin, My, Olle, Ulla och Gerd.

Karin Bjerking

Klasslärare