Johannesbäcksskolan - en skola att längta till.

På Johannesbäcksskolan är vårt mål att alla elever, i en inspirerande arbetsmiljö, skall känna nyfikenhet och lust att i samarbete med varandra, skaffa sig goda kunskaper inför framtiden.

Norsk kuragömma

På Johannesbäcksskolan möts elever, föräldrar och personal i renoverade, välutrustade lokaler. Skolan har egna salar för hemkunskap, data och slöjd. Alla klassrum är utrustade med ActivBoards för interaktiv undervisning.

Skolgården är nyrenoverad och utformad för att inbjuda till lek, rörelse och kreativitet. På Johannesbäcksskolan är vårt mål att alla elever, i en inspirerande arbetsmiljö, skall känna nyfikenhet och lust att i samarbete med varandra skaffa sig goda kunskaper för framtiden.

Skolan har ca 400 elever i åk F-6 inklusive grundsärskola samt fritidshem F-3.

Vill du att ditt barn börjar hos oss? Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

johannesbäcksskolan

Verkmästargatan 21