Matparadiset

Välkommen till vår matsal som vi kallar för restaurang Matparadiset.

Här serverar Hacire, Pia, Carina och Anna (ej med på bild) god mat i trevlig miljö.

Den goda maten levereras från Gränbyskolan. Se menyn längre ner. Vill du se menyn i mobilen? Läs mer om appen Mashie.

Eleverna i kommunens skolor och förskolor får från och med höstterminen 2014 ekologisk mat på sina tallrikar. Uppsala kommun & måltidsservice har upphandlat avtal med bland andra Lövsta kött och Andersson &Tillman.

Uppsala kommun är i år nominerade i 3 kategorier i White Guide Junior 2017 och hoppas nu på fina placeringar på prisutdelningen i Göteborg i september.

Vi får många frågor kring specialkosten. Läs gärna den specialmatspolicy (PDF, 30 KB)som finns inom förskola/skola. Här finns blanketten (DOCX, 47 KB)att fylla i ifall ditt barn behöver specialkost.

Du når Matparadiset på tel: 018-7275546

19 september 2017